ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Tom Cruise bereidt zich voor op Xenu's aanval ! En jij?…

Tom Cruise is vol lof over scientology en waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Met veel geduld wacht hij de komst af van Xenu, die over 76 planeten regeert. Momenteel werkt Cruise mee Valkyrie als Claus Schenk Graf von Stauffenberg.
door Tsenne Kikke - donderdag 4 oktober 2007 23:56

Volgens de stichter van de scientologen, L. Ron Hubbard, vernietigde een zekere Xenu miljarden mensen door ze met waterstofbommen te bombarderen. Dit gebeurde 75 miljoen jaar geleden. Al onze menselijke problemen stammen af van die ene gebeurtenis en onze herinneringen evenals onze psychologische problemen zijn opgebouwd uit de gefragmenteerde zielen van de mensen die toen waren gedood.

We kunnen uitgroeien tot goddelijke wezens indien we maar een middel zouden kunnen vinden om ons van dat trauma te bevrijden. Maar scientology geeft je niet enkel en alleen hoop, maar ook dé de oplossing! Als je genoeg tijd hebt, geld, een vrije wil, en bereid bent om jezelf te laten hersenspoelen, dan kun je bij die scientologen uitgroeien tot een Thetan 3; het allerhoogste niveau. Dan pas ben je echt bevrijd, en goddelijk!

Xenu, die over 76 planeten regeert, zit momenteel gevangen op een of andere planeet in ons Melkwegstelsel..., maar hij komt terug! Enerzijds ben je - van zodra je het hoogste niveau van Thetan 3 hebt bereikt - bevrijd van de hypnotische invloeden van Xenu, omdat je goddelijk bent, maar anderzijds moet je je nog altijd beschermen tegen deze eerstvolgende aanval. Enkel de superrijken zijn daartoe in staat. Hoe? Door een bunker voor zichzelf te bouwen, natuurlijk. Hoe anders?...

Voor de 45-jarige Tom Cruise is dit naar het schijnt geen 'Mission Impossible'. Omdat hij dat verhaal gelooft, heeft hij aan de Britse firma 'PowerHouse Distributions' de opdracht gegeven om een bunker voor hem te laten bouwen/ Kostprijs: rond de 10 miljoen. In deze bunker kunnen 10 personen 10 jaar lang verblijven. Het wordt onder zijn huis (zie afbeelding) gebouwd in Colorado en zal voorzien worden van een hoog-technisch luchtzuiveringssysteem.



Maar, de scientologen ontkennen dit verhaal. Alhoewel... vergeet niet, dat scientologen die niet de allerhoogste graad hebben bereikt daar niets van kúnnen afweten. 'Star Magazine', die het verhaal heeft gepubliceerd, zou het verzonnen hebben. Toegegeven: 'Star magazine'' is inderdaad een Amerikaans roddelblad. Uit de mond van Tom Cruise hebben we tot op heden nog niets gehoord. Momenteel verblijft hij, samen met zijn echtgenote, in Duitsland. Hij werkt aan de gloednieuwe film 'Valkyrie' waarin hij de rol speelt van de Duitse kolonel Claus Schenk Graf von Stauffenberg, die het in zijn hoofd haalde Hitler te vermoorden. Het volledige verhaal waarin Tom Cruise naar het schijnt geloof aan hecht, luidt als volgt:

Er was eens - 75 miljoen jaar geleden, om meer precies te zijn - een buitenaardse galactische leider, genaamd Xenu. Xenu was de baas over alle planeten in dit gedeelte van de Melkweg, inclusief onze eigen planeet, de Aarde, die toen Teegeeack heette.

Xenu had een probleem. Alle 76 planeten waarover hij regeerde waren overbevolkt. Elke planeet werd bewoond door gemiddeld 178 miljard mensen. Hij wilde van al die overbevolking af, en dus bedacht hij een euvel plan.

Xenu vestigde zijn dictatuur met de hulp van huurlingen om de goede mensen en Loyale Officiers te verlaan. Vervolgens riep hij, met behulp van psychiaters, miljarden mensen op voor inkomstenbelastingsinspectie. In plaats van belastingsinspectie kregen ze injecties met een mengsel van alcohol en glycol om hen te verlammen. Daarna werden ze ingescheept in ruimteschepen die sprekend op DC8 vliegtuigen leken (alleen hadden ze raketmotoren in plaats van propellors).

Deze DC8 ruimteschepen vlogen toen naar de planeet Aarde waar de honderden miljarden verlamde mensen opgestapeld met werden rond de hellingen van vulkanen. Toen ze klaar waren met het opstapelen, lieten ze waterstofbommen zakken in de kraters van de vulkanen. Xenu liet alle waterstofbommen tegelijk afgaan en iedereen stierf.

Het verhaal eindigt hier echter niet. Omdat iedereen een ziel heeft ('thetan' genoemd in dit verhaal), was er een truc voor nodig om zielen ertoe te brengen niet terug te keren. Dus, terwijl er honderden miljarden zielen rondgeblazen werden door de nucleaire stormen, had hij speciale elektronische vallen, die alle zielen vingen met elektronische stralen (de elektronische stralen waren kleverig, net als vliegenvangerpapier.)

Nadat hij alle zielen gevangen had, en ze allemaal in kisten verpakt waren, werden ze naar enorme bioscopen gebracht. Daar moesten de zielen dagen doorbrengen met het kijken naar speciale 3D films die hen vertelden hoe het leven moest zijn, en een heleboel extra verwarrende dingen. In de films werden valse beelden getoond en werd verteld dat die God, de Duivel en Christus zijn. In het verhaal wordt dit 'implanteren' genoemd.

Toen de films afgelopen waren en de zielen de bioscoop verlieten, begonnen deze zielen samen te plakken, omdat sinds ze allemaal dezelfde film hadden gezien. Ze dachten dat ze één en dezelfde persoon waren. Ze kleefden samen in groepen van enkele duizenden. Omdat er nog maar weinig levende lichamen over waren, bleven ze bestaan als groepen en woonden in deze lichamen.

Wat Xenu betreft, de Loyale Officiers wisten uiteindelijk zijn regering omver te werpen, en ze zetten hem gevangen binnenin een berg op een van de planeten. Een krachtveld, gevoed door een eeuwigdurende batterij, houdt hem daar vast, en Xenu is daar nog steeds in leven.

Nota: Vele afbeeldingen en talrijke artikelen uit 2007 werden achteraf verwijderd, omdat ze verouderd waren en teveel ruimte in beslag namen...

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:
Mijn e-mail adres:
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht