ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Zelfkennis, gebaseerd op de leerstellingen van Gurdjieff

Details


Deze vorm van Zelfkennis, gericht op het 'Kennen van het Innerlijke Zelf', en enkel en alleen door DIMschool vzw gebracht, richt zich vooral tot mensen die hunkeren om het mysterie van het eigen zijnswezen te doorgronden. Dit 'hunkeren' kan beter worden begrepen door er de woorden 'beantwoorden aan een innerlijke roeping' aan toe te voegen. Natuurlijk zijn er mensen die zich eerder geroepen voelen om postzegels te gaan verzamelen, of aan sport te gaan doen, een carrière op te bouwen, zich in een klooster terug te trekken, hun godsgeschonken tijd aan tv-kijken besteden, en zo meer. Zó verschillend zijn we van elkaar... :-)

Noteer wel dat het hier gaat om een 'Werkgroep Zelfkennis voor Gevorderden', zijnde: eclectici die reeds jarenlang eenmaal per week samenkomen. Voor 'beginnelingen' bestaan er andere programma's. Interesse?... Bezoek daarvoor de website van DIMschool - dank u!

Maximaal aantal deelnemers: onbeperkt

Organisatie


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens

Wanneer en waar gaat dit door?


WanneerLocatie
dinsdag 1 oktober 2024, 19u30 tot 21u30 Bij jouw thuis via Skype
dinsdag 5 november 2024, 19u30 tot 21u30 Bij jouw thuis via Skype
dinsdag 3 december 2024, 19u30 tot 21u30 Bij jouw thuis via Skype

Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht