ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Nieuws vanuit de Oekraïense frontlinies…

Volodymyr Zelensky geeft niet op…
door Tsenne Kikke - donderdag 24 oktober 2024 10:42

Laat me mezelf herhalen...: Volodymyr Zelensky aast alsmaar op een groter conflict door olie op vuren te werpen en de VS en Europa erbij te betrekken. Toegegeven: sommige regeringsleiders hebben niet liever...

Tijdens de persconferentie in Brussel zei Zelensky: "We weten dat Noord-Korea zich voorbereidt om 10.000 soldaten te sturen om tegen ons te vechten". Hij voegde eraan toe dat de deelname van Noord-Korea aan de oorlog "de eerste stap naar een wereldoorlog" was.

Noord-Korea bereidt zich naar het schijnt voor om duizenden troepen te sturen om zijn Russische bondgenoot in Oekraïne te helpen, zo blijkt uit Zelensky's recente opmerkingen. Ze lijken recente berichten te bevestigen dat Pyongyang binnenkort actief betrokken zal zijn bij de Russische invasie in Oekraïne. Mark Rutte, de secretaris-generaal van de NAVO, zei dat dit ernstige gevolgen kan hebben.

De Zuid-Koreaanse directeur van nationale veiligheid, Shin Won-sik, meldde in juni 2024 dat Pyongyang ongeveer 10.000 containers met militaire hulp aan Rusland had geleverd. Hij voegde eraan toe dat deze containers tot 4,8 miljoen stuks artillerie hadden kunnen bevatten, aldus Bloomberg News.

Op 8 oktober waarschuwde de Zuid-Koreaanse minister van Defensie, Kim Yong-hyun dat Noord-Korea waarschijnlijk soldaten naar Oekraïne zou sturen om Rusland. Dit volgde op de ondertekening van een nieuw veiligheidsakkoord tussen Moskou en Pyongyang in juni. "Omdat Rusland en Noord-Korea een onderling verdrag hebben ondertekend dat neerkomt op een militaire alliantie, is de mogelijkheid van een dergelijke inzet zeer waarschijnlijk."

Op 10 oktober meldde de Washington Post dat een functionaris van de Oekraïense militaire inlichtingendienst, die anoniem wilde blijven, had onthuld dat enkele duizenden Noord-Koreaanse soldaten al aan het trainen waren in Rusland. Volgens de functionaris zouden Noord-Koreaanse soldaten voor het einde van het jaar ingezet kunnen worden aan de frontlinies in Oekraïne. Hij zei ook dat er al Noord-Koreaanse officieren in het door Rusland bezette Oekraïne waren.

Informatie van de Zuid-Koreaanse inlichtingendienst van 18 oktober bevestigde deze voorspellingen: 12.000 Noord-Koreaanse soldaten zouden in het land kunnen worden ingezet, terwijl 1500 leden van de Noord-Koreaanse speciale strijdkrachten zich al in Rusland bevinden

Ook op 15 oktober meldde de Kyiv Post dat een niet nader genoemde westerse diplomaat de Oekraïense media had verteld dat het nog onduidelijk was wat voor soort troepen Noord-Korea zou sturen om Rusland te helpen - of, in welke functie de soldaten zouden dienen.

Dat nieuwsbericht volgde op de opmerkingen van Zelensky de dato 14 oktober dat Rusland een plan had om "Noord-Korea werkelijk bij de oorlog te betrekken" in de herfst of winter van 2024. "Het gaat niet langer alleen om het leveren van wapens. Het gaat om het verplaatsen van strijdkrachten vanuit Noord-Korea naar de bezettingsmacht", zei Zelensky.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publicerenLaat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:
Mijn e-mail adres:
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht