ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

Van mij mag het tandem Harris-Walz de presidentsverkiezingen winnen

Harris introduceerde haar running mate Walz.
door Tsenne Kikke - woensdag 7 augustus 2024 18:46

Ik heb reeds eerder laten uitschijnen dat Kamala Harris charisma mist. Eigenlijk geldt dit ook voor haar running mate Tim Walz. Ze zien er uit als brave mensen maar maken tegen een Trump en zijn aanhangers weinig kans. Toch kunnen ze winnen - want, in wezen gaat het niet om hen. Met andere woorden: de kiezer staat voor de keuze "Trump of geen Trump?"...

De Democratische presidentskandidaat Kamala Harris introduceerde haar running mate Tim Walz. Tijdens een toespraak bedankte haar ze de aanhoorders namens zichzelf, maar ook namens de mogelijk aanstaande First Gentleman, zijnde: haar man Doug Emhoff.

"Wij zijn de underdog in deze wedstrijd," beweerde ze. "Maar we hebben het momentum en ik weet precies waar we tegenover staan". Daarop kaartte ze wederom aan dat ze in haar carrière al vaker te maken heeft gehad met 'misdadigers' als Trump.

Ook Walz haalde tijdens zijn eerste publieke optreden als vicepresidentskandidaat uit naar Trump. "Hij heeft geen idee wat dienstbaarheid is. Hij heeft daar geen tijd voor omdat hij het te druk heeft met het dienen van zijn eigen belangen", zei de 60-jarige gouverneur van Minnesota tegen de menigte.

"Donald Trump vecht niet voor jou of je familie", zei Walz. "Hij zat nooit aan een keukentafel zoals waar ik ben opgegroeid, waar we ons afvroegen hoe we de rekeningen gingen betalen. Hij zat in zijn countryclub in Mar-a-Lago en dacht na over hoe hij de belastingen kon verlagen voor zijn rijke vrienden."

Volgens Walz heeft Trump geen respect voor de wet en zorgt hij alleen voor verdeeldheid door onwaarheden te vertellen. "Vergis je niet: gewelddadige misdaad is toegenomen onder Donald Trump. Dat is nog afgezien van de misdaden die hij zelf heeft gepleegd," zei Walz, onder gelach en gejoel.

Met hun campagneoptreden gaven Harris en Walz een inkijkje in hoe ze als duo kiezers hopen te overtuigen: Harris als zwarte en Zuid-Aziatische voormalige senator en aanklager uit Californië, Walz een wit oud-Congreslid uit het arbeidershart van de VS.

Bovendien noemde Harris haar running mate, een ex-leraar Aardrijkskunde, niet alleen gouverneur, maar ook een vader, voetbalcoach en veteraan. "En in 91 dagen zal de wereld hem kennen als de vicepresident van de Verenigde Staten", aldus Harris. Binnen zijn eigen partij is hij populair vanwege het progressieve beleid dat hij voert met bijvoorbeeld gratis ontbijt en lunch op scholen.

Het campagneteam van Harris zei dat ze meer dan 20 miljoen dollar hebben opgehaald na de aankondiging van Walz als vicepresidentskandidaat.

Republikeinse rivalen Trump en Vance reageerden al vlug en kritisch op de aankondiging en vermoedelijke strategie van Harris en Walz. Op zijn socialemediaplatform 'Truth Social' noemde Trump de Democratische kandidaten 'het meest radicaal linkse duo in de Amerikaanse geschiedenis', en suggereerde dat Biden spijt moet hebben van zijn besluit om uit de verkiezingsrace te stappen.

"Vind mensen, die in zichzelf zowel de motivatie als de aangeboren drijfveer hebben om aan hun Innerlijke Zelf te werken, en we zullen hen gidsen."

DIMschool vzw, de énige gespecialiseerd in Zelfkennis, zijnde: het kennen van het Zelf -
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En, voel jij je geroepen om Spiritualia te sponsoren?
Klik dan op deze link. Alvast bedankt!

Overschrijven kan ook via: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB

- Indien je zo'n (bak)steentje bijdraagt, ook eventueel via een aankoop of een Zoek&Vind abonnement, mogen we jouw naam hieronder publiceren? Laat het ons weten! -

Ook kan je dus in onze webshop iets aankopen, waaronder:
Archetypen vragenlijst
Kristallen schedels
Pendels
Purperen plaatjes
Wierook & Benodigdheden

Voor de 'Zoekers naar hun Innerlijke Waarheid' is er...: Eclecticus!

En, dan heb je nog ...

DIMschool biedt 10 interessante privé-sessies aan waaruit jij kan kiezen!
Dossier Zelfkennis: Over de Handleiding Pendelen van A tot Z     
'Eclecticus': een korte introductie… 
Prachtige geode amethist schedel van 4 kg 340 gram zoekt een warme thuis.
Wat is jouw Archetype ? En, ken je ook die van jouw partner?

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie.

Interesse in Kabbala en de Boom des Levens?

Pssst! Jij, ja jij! Leren werken met Runen?… De handleiding is beschikbaar!

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:
Mijn e-mail adres:
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht