ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

De 'Starchild Skull': het kind van een aardse moeder en een buitenaardse vader?

De 'Starchild Skull' is, volgens Lloyd Pye, een mens-alien hybride...
door Tsenne Kikke - dinsdag 25 december 2012 10:30

Buitenaards bestaan is op dit moment op wetenschappelijk gebied nog steeds niet officieel bewezen. Het onderwerp van buitenaards leven en UFO’s valt dus nog onder het domein van de grenswetenschap. Maar lijkt het er nu op, dat er dankzij de 'Starchild Skull' verandering in gaat komen...? Ik betwijfel het.
 
De 'Starchild Skull' is, naar het schijnt, de schedel van een buitenaards wezen - of: de kruising tussen een alien en een mens: een mens-alien hybride dus. Dat beweert Lloyd Pye alleszins, die er een boek heeft over geschreven en er lezingen over houdt. 

Pye heeft op die schedel een DNA-test laten uitvoeren, waaruit duidelijk bleek dat de schedel niet voor 100% menselijk is. Toch is het tot op heden moeilijk te bewijzen dat de Starchild Skull buitenaardse sporen heeft. Maar, om die reden zou volgens Pye - de Starchild Skull wel eens heel goed een mens-alien hybride kunnen zijn, met een menselijke moeder en een buitenaardse vader.

De klassieke carbon 14 datering liet zien dat het overblijfsel van de Starchild Skull, die in een Mexicaanse mijntunnel werd gevonden, ongeveer 900 jaar is. Er werd in de onmiddellijke nabijheid nog een tweede schedel gevonden, waarschijnlijk van een volwassen vrouw, die op haar 40ste overleed. De moeder van het kind? We hebben er het raden naar.

Volgens wetenschappers en sceptici is het de schedel van een waterhoofdkind, dat 900 jaar geleden in Mexico overleed. Hydrocefalus - in de volksmond bekend onder de naam 'waterhoofd' - is een aandoening, waarbij er in de hersenventrikels te veel hersenvocht aanwezig is. Bij een zuigeling zijn de schedelnaden en fontanel nog niet gesloten. Daarom geeft het hoofd mee met de vergroting van de ventrikels, wat zich uit in een te snelle groei van het hoofd en dus een veel te groot hoofd.

Maar het kind kan ook aan progeria hebben geleden. Wat progeria betreft, heb ik reeds eerder dingen overgeschreven.

- In 'Lizzie Velasquez eet 60 kleine hapjes en maaltijden per dag !' wordt het verhaal van Lizzie Velasquez beschreven, die aan neonatale progeria lijdt.

- Dan heb we nog het nieuwsbericht "Paa, ik ben Auro… Jouw zoon… Ik ben 13 jaar oud… Jij?" dat handelt over het progeria-thema dat in de Indische film 'Paa' werd verwerkt.

- En tenslotte publiceerde ik begin vorig jaar: 'Brooke Greenberg en Nicky Freeman: de baby's die nooit ouder worden'.

In elk geval, wat de 'Starchild Skull' aangaat, kan ik niets verhelpen aan de verbeeldingswereld van Lloyd Pye, die al jarenlang op de meest fanatieke manier op allerlei manieren tracht te bewijzen dat aliens op Aarde bestaan, dat ze ons reeds meermaals hebben bezocht, en dat ze ons alsmaar blijven bezoeken. Ik moet er natuurlijk niet bij vermelden dat hij op deze planeet miljoenen aanhangers heeft.

Ik schreef het reeds eerder: er bestaan 4 niveau's van bewustzijn, waarvan 99,99% van de mensheid in de eerste twee vertoeft, zijnde: het slaapbewustzijn en het zogenaamde waakbewustzijn, waarvan de laatste een verlengde is van de eerste. Maar..., onbekend is onbemind, hetgeen dan ook betekent dat we hier niets over de twee andere vormen kunnen neerschrijven. Wie tenslotte zal zich daarin herkennen?

Mijn advies? Doe aan Zelfkennis, zijnde: de kennis van het Zelf, dat dus niets te maken heeft met het vergankelijke, stoffelijke lichaam, noch met één van de honderdtallen persoonlijkheden, die over dat lichaam zo nu en dan eens regeren. Meer info? Bezoek de website van DIMschool vzw ... Ze hebben zelfs een steengoede schriftelijke cursus 'Toegepaste Zelfkennis'.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:
Mijn e-mail adres:
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht