ProfielWie ben ikMijn interessesMijn poëzieBerichtenVriendenBeheer

DIMschool nodigt jou uit om de nieuwe aanwinst schedels en et cetera te bezichtigen…

Diverse schedels en andere artikelen zijn op zoek naar een warme thuis!
door Tsenne Kikke - zondag 5 maart 2023 2:19

Weet nu al dat je véél meer artikelen op de website van Etsy (hiernaast klikken) kunt aanschouwen!... En, stuur voorafgaand een berichtje (zie bovenaan) indien een korting jou interesseert. :-)

Wat mineralen en kristallen schedels betreft...

De inhoud van ons brein bepaalt hoe we er tegenover staan. Wat erin zit, komt eruit. Zo vindt de ene mens ze maar luguber, de ander staat er neutraal tegenover, en een derde wordt erdoor echt gefascineerd.

Naar het schijnt zijn kristallen versterkers van energie, en vooral kristallen schedels zouden jouw gedachten en intenties kunnen versterken. Zo wordt er tevens beweerd dat kristallen schedels over helende eigenschappen beschikken, het vermogen hebben om informatie en energie over te dragen - of, opslagplaatsen zijn van oude wijsheid in de vorm van universele bibliotheken. Geloof er geen woord van: het is aan jou om het allemaal voor jezelf uit testen.

Nu kan je een (met de hand vervaardigde) schedel als decoratie aankopen, maar ook om er iets van jezelf in te leggen. Het waarom en het hoe daarvan zal aan jou na de aankoop worden verklapt. Verklappen, is het juiste woord - want, je zult het op geen enkele website kunnen lezen, gegarandeerd.

Kortom: bezoek onze DIMschool webshop via deze link en adopteer jouw (eerste) schedel. :-) Maar, indien je veel méér kristallen schedels & andere artikelen wenst te bezichtigen, raden we je eerder deze Etsy-link aan!

Feestelijke opening

Omdat het als het ware een permanente vernissage is, mag je op alle stukken een redelijk bod uitbrengen. Laat het ons gewoonweg weten via 'Berichten' bovenaan - en, misschien kunnen we iets aan de prijs of verzendingskosten doen.

Commentaar


Wees de eerste om te reageren!

Reageer


Opgelet: momenteel ben je niet ingelogd. Om onder jouw eigen naam te posten kun je hier inloggen.

Mijn naam:
Mijn e-mail adres:
Mijn commentaar:
Verificatie:
Typ de code hierboven in:


School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


Adverteer op Spiritualia
Adverteren
Zoek&Vind
Meer
Spiritualia
Contact
Copyright © 2008-2024 Spiritualia. Alle rechten voorbehouden. | Privacy Statement | Gedragscode | Algemene Voorwaarden | Auteursrecht